Installatiebedrijf Keizer is een erkend leerbedrijf

Sinds 2005 is Installatiebedrijf Keizer een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven bieden leerlingen een werkplek binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. De leerling kan hierdoor het beroep uitoefenen waarvoor hij of zij een opleiding volgt. Zo biedt Keizer haar jonge werknemers de mogelijkheid om 'werkend te leren' en houdt zo het vakmanschap binnen het bedrijf op peil.

Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug. De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij hun bedrijf willen blijven werken. Zo blijft de specifieke kennis en ervaring binnen het bedrijf en kan bespaard worden op de kosten die nodig zijn om nieuwe werknemers te werven.

Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen, of kijken op www.kenteq.nl.
Voordelig abonnement voor uw CV
Geen arbeidsloon, voorrijdkosten en weekendtarieven!
> lees meer